Bachbloesem forum
respectvol platform over Bachbloesems

Wie ben ik:

foto van Henny Gieles  
Ik ben Henny Gieles, woonachtig in Den Bosch. 
Ik ben Bachbloesem-therapeut. 
Ik ben Bachbloesem-maker. 
Ik ben process engineer. 
Ik ben programmeur. 
Ik ben fotograaf. 
Ik ben musicus. 
Ik ben... 
 

Ik verdien de kost voornamelijk als process engineer. In mijn geval betekent dat: toegepast wetenschappelijk onderzoek met het doel om metalen scheerkappen en -messen de juiste vorm te geven bij een grote Nederlandse multi-national. Dat werk heb ik inmiddels teruggebracht naar 3 dagen per week. 
 
De rest van de week heb ik een bescheiden alternatieve gezondheids-praktijk voor coaching, energiebehandeling en Bachbloesem-therapie.

Tijdens mijn opleiding Energiegenezer (2005-2009) kwam ik Edward Bach tegen. Met name zijn boekje "Genees uzelf" sloeg in als een bom. Het was aanleiding om meer en meer van hem te gaan lezen, en zo zijn de Bachbloesems bij mij uitgegroeid tot een passie: 
Eerst werken met de remedies, dan alles vertalen wat Bach schreef over zijn bloesems, er les over geven, dan de bloemen zoeken in het veld, eerst nog om ze te fotograferen, later ook om de moedertincturen te maken. Mooier werk is er niet. 
 
Wat ik miste is een plek waar iedereen die serieus bezig is met Bachbloesems elkaar kan ontmoeten om van gedachten te wisselen. Daarom heb ik dit forum ingericht. 
Ik hoop dat het een positieve bijdrage mag zijn aan de Nederlandse Bachbloesem-gemeenschap. En een centrale plek waar Bachbloesem-consulenten en -therapeuten te vinden zijn. 
 
 
Op het gebied van Bachbloesems heb ik drie sites: 
mijnbachbloesems.nlDe site van mijn praktijk. Hier kun je een Bachbloesem-mix op maat laten maken, maar ook de winkelflesjes bestellen van de door mijzelf gemaakte Bachbloesems.
 
www.lieverbeter.nlAlles over Bachbloesems, zo objectief mogelijk, bewust losgezet van mijn praktijk.
 
bachbloesem-forum.nlDe site waar je nu bent, ook niet gekoppeld aan mijn praktijk.
Ξ MENU